Gizlilik İlkeleri

Gizlilik Politikası GİZLİLİK KURALLARI, TİCARİ ELEKTRONİK İLETİŞİMLER, İNTERNET SİTESİ KULLANIM ŞARTLARI İLE KİŞİSEL VERİLERİNİZE İLİŞKİN BİLGİLENDİRME Değerli Müşterilerimiz, Üyelerimiz, Gizlilik kurallarımız, ticari elektronik iletişimler, İnternet Sitesi kullanım şartları ve kişisel verilerinizin işlenmesi ile ilgili uygulamalarımız ve 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu kapsamındaki haklarınız hususunda sizleri bilgilendirmek isteriz. Şirketimiz CEMRE Tekstil ve Ticaret LTD. (“Accort”) ve www.accort.com.tr internet sitemizde (“İnternet Sitesi”) üye/müşteri bilgilerinin gizliliği, korunması, işlenmesi, kullanımı, ticari elektronik iletişimler ve diğer hususlarda aşağıda cari esasları belirtilen Gizlilik Kuralları, Politikası, Uygulama ve Kullanım Şartları geçerlidir. Müşterilerimiz olarak sizlere daha iyi hizmet verebilmek amacıyla bazı bilgilerinizi (isim, yaş, ilgi alanlarınız, e-posta vb.) sizlerden talep etmekte ve bu doğrultuda istenen bilgileri tarafımıza sunmanız neticesinde söz konusu bilgiler tarafınızca bizimle paylaşılmaktadır. Söz konusu bilgiler Accort sunucularında toplanmakta olup, dönemsel kampanya çalışmaları, müşteri profillerine yönelik özel promosyon faaliyetlerinin kurgulanması ve istenmeyen e-postaların iletilmemesine yönelik müşteri "sınıflandırma” çalışmalarında sadece Accort bünyesinde işlenmekte ve kullanılmaktadır. Accort, e-posta adresleri ve üyelik formlarında müşterilerinden, üyelerinden istediği bilgilerin haricinde İnternet Sitesi’nin kullanımı sırasında izlediği, ziyaretçi hareket ve tercihlerini analiz ederek yorumlamaktadır. Kişisel bilgiler niteliğinde olmayan bu istatistiksel veriler, Accort müşterilerine daha özel ve etkin bir alışveriş deneyimi yaşatmak amacıyla Accort iş ortakları ile paylaşılabilmektedir. Üyelerimiz ile kanunlara uygun şekilde, her türlü ürün ve hizmetlere ilişkin tanıtım, reklam, iletişim, promosyon, satış ve pazarlama amacıyla, mağaza kartı, kredi kartı ve üyelik bilgilendirme, işlem, uygulamaları için Accort tarafından sms/kısa mesaj, anlık bildirim, otomatik arama, bilgisayar, telefon, e-posta, faks, cihazınızda açık ise bluetooth, diğer kablosuz ağlar ve diğer elektronik iletişim araçları ile sosyal, ticari ve sair elektronik iletişimler yapılabilir ve üyelerimize/müşterilerimize ticari elektronik iletiler gönderilebilir. Üyelerin/Müşterilerin bilgilenmeleri ve/veya taraflarına yapılan iletişimler, bilgilendirmeler, tanıtım ve reklamlar neticesinde ürün satın alması halinde, anılan her işlem sırasında göreceğiniz kanuni usulüne uygun şekilde yapılacak sipariş ön bilgilendirme formu ve mesafeli satış sözleşmesi şartlarına tabi olacaktır. Accort, müşteri/üyelik formlarından topladığı bilgileri, söz konusu üyenin/müşterinin onayı olmaksızın, üçüncü şahıslarla kesinlikle paylaşmamakta, faaliyet dışı hiçbir nedenle ticari amaçla kullanmamakta ve de satmamaktadır. Müşteri/Üye bilgileri, ancak resmi makamlarca usulü dairesinde bu bilgilerin talep edilmesi halinde ve yürürlükteki emredici mevzuat hükümleri gereğince resmi makamlara açıklama yapmak zorunda olduğu durumlarda resmi makamlara açıklanabilecektir. Müşterinin/Üyenin sisteme girdiği tüm bilgilere sadece Müşteri/Üye ulaşabilmekte ve bu bilgileri sadece Müşteri/Üye değiştirebilmektedir. Bir başkasının bu bilgilere ulaşması ve bunları değiştirmesi mümkün değildir. Ödeme sayfasında istenen kredi kartı bilgileriniz, siteden alışveriş yapan siz değerli müşterilerimizin/üyelerimizin güvenliğini en üst seviyede tutmak amacıyla hiçbir şekilde Accort veya ona hizmet veren şirketlerin sunucularında tutulmamaktadır. Bu şekilde ödemeye yönelik tüm işlemlerin Accort arayüzü üzerinden banka ve bilgisayarınız arasında gerçekleşmesi sağlanmaktadır. Bu bağlamda, herhangi bir veri Accort tarafından işleme alınmamakta, toplanmamakta, işlenmemekte ve kullanılmamaktadır. Accort yukarıdaki konularda ve müşteri/üyelerine sunacağı ürün, hizmet ve fırsatlarda gerekli görebileceği her türlü değişikliği yapma hakkını saklı tutar. Bu değişiklikler Accort tarafından İnternet Sitesi’nden veya diğer uygun yöntemler ile duyurulduğu andan itibaren geçerli olacaktır. Kişisel Verilerinize İlişkin Bilgilendirme Müşterilerimiz/Üyelerimiz arzu ettikleri her zaman ve hiçbir gerekçe göstermeksizin belirtilen iletişim kanallarından Accort’a ulaşarak kişisel veri kullanımı ve işlenmelerini durdurabilirler. Müşterinin/Üyenin bu husustaki açık bildirimine göre, kişisel veri işlemleri yasal azami süre içinde durdurulur. Müşteri/Üye dilerse ayrıca, hukuken muhafazası mümkün olanlar haricindeki bilgileri, veri kayıt sisteminden silinir ya da kimliği belli olmayacak biçimde anonim hale getirilir. Müşteri/Üye isterse kişisel verilerinin işlenmesi ile ilgili işlemler hakkında Accort’a her zaman başvurabilir ve bilgi alabilir. Bu hususlardaki başvuru ve talepleri yasal azami süreler içinde yerine getirilecektir. Çerezler Çerez, mevcut ve sonraki ziyaretler sırasında bilgisayarınıza veya mobil cihazınıza kaydedilen küçük bir metin dosyasıdır. Accort olarak ziyaretiniz sırasında yapacağınız taramaları kolaylaştırmak, siz müşterilerimize hizmet sunmamızı ve deneyimlerinizi geliştirmemizi sağlamak amacıyla çerezleri kullanmaktayız. Sitelerimizde genellikle 2 farklı türde çerezler bulunmaktadır: Google Analytics, Facebook gibi analiz araçlarında, toplu biçimde istatistikleri toplamak için üçüncü taraf çerezlerini kullanıyoruz. Kullanılan çerezleri hem kalıcı, hem geçici (oturum çerezleri) kullanmaktayız. Kalıcı çerezler, bilgisayarınızda veya mobil cihazınızda en fazla 24 ay süreyle saklanır. Bağlantılar: www.accort.com.tr sitesi denetimimize girmeyen diğer internet sitelerine bağlantılar içerebilir. Mahremiyetinizin veya bu internet sitelerinin içeriğinin korunmasıyla ilgili herhangi bir sorumluluk kabul etmediğimizi bildiririz. Her türlü sorunuz ve bilgi talebiniz için; info@accort.com.tr veya 0312 472 79 12 no’lu çağrı merkezinden bize ulaşabilirsiniz. Cemre Giyim Tekstil ve Ticaret LTD. EHLİBEYT MAHALLESİ TEKSTİLCİLER CAD. NO : 12 / 2 BALGAT / ANKARA